sector

Productie & distributie

regio

België

diensten

Contactbeheer, sales

technologie

Dynamics 365 + Office 365

Efficiënter werken en salesorganisatie wereldwijd versterken

Delta Light is marktleider en trendsetter in architecturale binnen- en buitenverlichting. Het familiebedrijf is gevestigd in Wevelgem en is actief in meer dan 120 landen. Om efficiënter te werken en hun salesorganisatie wereldwijd te versterken, implementeerde het bedrijf Microsoft Dynamics 365. Net IT begeleidde hen hierbij.

Via business workshops bracht Net IT eerst de zakelijke uitdagingen en noden van Delta Light in kaart. Vervolgens werd een CRM-oplossing uitgewerkt op basis van Dynamics 365. Ook werd een integratie voorzien tussen de bestaande ERP-oplossing en het klantenportaal van Delta Light.

360° zicht op partnernetwerk, contactmomenten en projecten

Een grote uitdaging voor Delta Light is om bij elk project alle betrokken partijen of stakeholders te kennen. Om het complexe netwerk van partners, exclusieve distributeurs, architecten, lichtontwerpers, installateurs en investeerders volledig in kaart te brengen, zocht Delta Light naar een flexibele software-oplossing.

Het volledige ecosysteem van de Microsoft Cloud was de belangrijkste reden om voor Dynamics 365 te kiezen. De talrijke business apps die mobiel en future-proof zijn, geven Delta Light vertrouwen. Ze willen dat hun medewerkers altijd up-to-date zijn en met de meest recente software werken.

Jan Ameloot Bestuurder bij Delta Light
“We geloven sterk in de Microsoft Cloud, het volledige ecosysteem en de future-proof business apps van Dynamics 365.”

Lees het volledige klantverhaal

In het volledige klantverhaal leest u hoe Delta Light de wereldwijde salesorganisatie versterkt met Microsoft Dynamics 365.

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!