Sector

Financieel advies

Regio

België

Diensten

Sales & marketing automation

Technologie

Microsoft Dynamics 365 CE

Dringend op zoek naar een CRM oplossing

Strategica, gevestigd in Aalter, geeft strategisch advies omtrent inkomen, pensioen, vermogen ennalatenschap. Onder leiding van Tibald Rasschaert, Guy Brackenier en Koen Dullaers zetten 25 werknemers zich dagelijks in om klanten zo goed mogelijk financieel te begeleiden

Als startende KMO was Strategica dringend op zoek naar een CRM oplossing om de grote hoeveelheid aan data zeer snel te structureren, om klanten heel goed te kunnen opvolgen en om snel en efficiënt tekunnen werken. Net IT zorgde in een korte tijdspanne voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365 (Office en CRM Online).

Verdubbeling van de operatiesnelheid van het call center

Alle 25 medewerkers van Strategica werken ondertussen actief met het CRM platform, waaronder ook de call center agents. “We merken dat de belsnelheid van onze call center medewerkers gevoelig stijgt dankzij CRM.

Toen ze vroeger met Excel werkten, konden ze zo’n 30 à 40 calls op 4 uur behandelen. Nu kunnen we spreken van een verdubbeling, waarbij onze medewerkers gemakkelijk 60 à 70 calls op 4 uur doen”, zegt Koen Dullaers.

Koen Dullaers Bestuurder
“De manier waarop Net IT vanaf het begin alles aanpakte, was heel sterk. Dankzij de goede diagnostiek wisten we wat er allemaal ging komen.”

Verdubbeling operatiesnelheid

De implementatie van een CRM platform bracht voor Strategica heel wat voordelen, zoals het snel structureren van een overvloed aan data en efficiënter kunnen werken. Zo merkten de bestuurders van Strategica dat de belsnelheid van haar call center medewerkers verdubbelde dankzij CRM.

  • Bezit u ook gigantisch veel data die u snel wilt structureren?
  • Zoekt u een oplossing om uw (call center) medewerkers beter te laten werken?
  • Wilt u weten hoe u de prestaties van uw medewerkers gemakkelijk kan analyseren en bijsturen?

Download gratis deze customer case en lees hoe ze dit realiseren bij Strategica. Ontdek ook hoe Strategica haar klanten op een unieke manier registreert in Microsoft Dynamics 365 via e-ID.

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!