Microsoft nieuws april 2021

Gepubliceerd op 27/04/2021 door | Categorie: Microsoft nieuws

1. Microsoft Business Applications Summit – 4 mei 2021

De Microsoft Ignite conferentie en het Microsoft Business Applications Launch Event zijn nog maar net achter de rug of Microsoft organiseert opnieuw een ander interessant virtueel congres. Op dinsdag 4 mei 2021 kan u Microsoft Business Applications Summit online meevolgen. Op de agenda staan een niet te missen kick-off keynote met Alysa Taylor en James Phillips, inspirerende partner- en klantverhalen en maar liefst 78 sessies over updates en nieuwe functies in Dynamics 365 en Power Platform.

>> Registreren kan gratis via register.mbas.microsoft.com


>> Stel ook zelf uw eigen programma samen via de sessions scheduler

We raden alvast de volgende sessies aan:

Kick-off keynote:

Dynamics 365:

Power Platform

2. Microsoft ‘Partner-First’ visie volgens Satya Nadella

In een interview met CRN beschrijft Satya Nadella de partnerstrategie en -toewijding van Microsoft. Het bedrijf heeft zo’n 300.000 partners wereldwijd die 95 procent van de commerciële inkomsten van Microsoft in handen hebben.

What I think is unique about the way we approach our business, our business model and the partner ecosystem is we fundamentally wouldn’t exist as a company if not for the partner ecosystem taking what we build, adding value to it and then, most importantly, jointly being as obsessed about how do the outcomes of it help the world get better one business at a time, one community at a time,” vertelt Nadella.

>> Lees meer:
Microsoft CEO Satya Nadella’s Plan To Unlock ‘Trillions Of Dollars’ In Partner Opportunity (crn.com)

microsoft partner

3. 3D-tour in een datacenter van Microsoft

Microsoft maakte voor het eerst een virtuele rondleiding door een typisch Azure-datacenter. Hiermee wil het bedrijf zijn gebruikers een kijkje achter de schermen geven van de technologie die Microsoft’s openbare cloudservices aandrijft.

U kan de tour volgen via een pc of mobiel apparaat en krijgt meteen een idee van de infrastructuur die nodig is om datacenters te bouwen, de hernieuwbare energie die ze aandrijft, de hardware en software die gegevens veilig houden en een glimp van de toekomst, zoals servers die koel worden gehouden in tanks met kokende vloeistof.

>> Lees meer en ontdek:
Microsoft’s virtual datacenter grounds ‘the cloud’ in reality | Innovation Stories

3D tour datacenter Microsoft

Wenst u meer info?


Lees meer

Beschikbaarheid en prijzen Microsoft 365 Copilot voor bedrijven
Copilot domineert op Microsoft Ignite 2023
Een eerste blik op de impact van Microsoft Copilot

Blijf op de hoogte van belangrijke updates

U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365 & Power Platform? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox. Stay tuned!