Meer leads en omzet genereren dankzij Microsoft Relationship Sales

Gepubliceerd op 05/06/2018 door

Microsoft Relationship Sales integreert de LinkedIn Sales Navigator met de Sales app van Microsoft Dynamics 365. De software-oplossing helpt u als verkoper om meer persoonlijke en betekenisvolle contacten te onderhouden met uw (potentiële) klanten.

>> Lees ook: Microsoft Dynamics 365 update: meer uitgebreide integratie van LinkedIn Sales Navigator met Sales app

Wat kan u doen met Microsoft Relationship Sales?

1. Sneller leads identificeren in het uitgebreide netwerk van LinkedIn

Met Microsoft Relationship Sales kan u leads (potentiële klanten) zoeken in het LinkedIn-netwerk dat bestaat uit meer dan 500 miljoen leden. U vindt sneller de leads die voor u van belang zijn en waarop u zich kan focussen. Via Teamlink kan u uzelf voorstellen, ook al heeft u nog geen connectie met de potentiële klant. Zodra u een connectie heeft, kan u de potentiële klant verder ‘nurturen’ door hem/haar relevante en gepersonaliseerde info te sturen via PointDrive.

2. Vanaf het begin focussen op de juiste potentiële klanten en decision makers

Dankzij Microsoft Relationship Sales identificeert u dus sneller de juiste potentiële klanten en decision makers. De tool volgt interacties tussen u en uw potentiële klanten op, bekijkt de ‘gezondheid’ van uw zakelijke relaties en helpt u bij het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen.

3. Voorspellen wat uw (potentiële) klanten nodig hebben en hen de juiste oplossing op het juiste moment aanbieden

Microsoft Relationship Sales helpt u bij het voorspellen van klantbehoeften en het aanbieden van de juiste oplossing op het juiste moment. De tool draagt er ook toe bij dat u zich blijft focussen op uw verkoopprioriteiten en -doelen.

4. Vlugger actie ondernemen en tot 15% efficiënter zijn

U kan de Microsoft Relationship Sales tool eveneens mobiel gebruiken. Ook als u onderweg bent, kan u uw potentiële klanten opvolgen en bereiken. U kan dus altijd ‘het ijzer smeden als het heet is’ en hoeft niet te wachten tot u terug op kantoor bent om hen informatie en voorstellen te bezorgen.

5. Verkoopkansen ontdekken, klantrelaties opvolgen en strategisch handelen

Verkooprelaties opbouwen, potentiële klanten snel bereiken, verkoopopportuniteiten ontdekken en opvolgen enz. Het gaat gemakkelijker met Microsoft Relationship Sales.


>> Lees ook: Microsoft Dynamics 365 update: meer uitgebreide integratie van LinkedIn Sales Navigator met Sales app


Wilt u meer weten over Microsoft Relationship Sales?


Lees meer

Aan de slag met heldere klantinzichten
Microsoft nieuws van mei 2019
Bereid u voor op de toekomst – Dynamics 365 Unified Interface

CRM TIPS ONTVANGEN

U wilt geen blogartikel missen? U wilt op de hoogte blijven van alle CRM tips en trends en nieuws over Microsoft Dynamics 365? Schrijf u nu in en ontvang alle nuttige info elke maand in uw mailbox.
Stay tuned!